Search
Home > In-store Design > Detail Vodafone

Vodafone

Client
Vodafone Czech Republic a. s.
Segment
Telecommunications
Realization
2020
About project

The Vodafone stall serves as a temporary point of sale in shopping centres in which the brick-and-mortar store is currently being renovated. It was designed from flexible modules which, apart from different size variants, enable repeated assembly and disassembly, and allow for demanding transfers when moving. The simple and clean design lets the branding stand out; it’s directed perpendicularly at the customer flow, and thank to its colour composition becomes easily and intuitively recognisable even from distant shopping arcade zones. The simple and clean lines are complemented by a space designed for product presentation, which is pleasantly illuminated. This combination creates a subtle feeling of elegance. The products are placed on separate white stands for individual testing. At the start of the stall, there’s also a designer disinfectant stand with automatic dispensing, which protects customers‘ hands.

Do you like this project?

We will be happy to help you with design and implementation of your new store

Non-binding inqury

Similar realization

Copyright © 2021 MORIS design s.r.o.